Om os

Mit navn er Kristian Harsted-Simonsen, og jeg er indehaver af Harsted Antik beliggende i Store Kongensgade 94, 1264 København.

For mig er det noget ganske særligt at have en ting i hånden, der har en historie bag sig. Hvad enten det er et 200 år gammelt glas eller en klassisk lampe. Det, der betyder noget, er, at de gamle ting har en lang tradition og godt design bag sig. Og så er det vigtig for mig, at tingene kommer ud af skabene og op af skufferne, så de kan få pustet nyt liv i sig i en moderne kontekst. Georg Jensen tegnede hverken smykker, kander eller bestik for at det skulle blive gemt i en skuffe. 

Blandt flere andre spændende ting har jeg hovedsageligt sat danske glas frem på mine hylder. Jeg har gjort det let for dig at supplere din samling af slebne krystalglas, glas fra Holmegaard eller andre kendte glasværker. Kender du til Fyens Glasværk eller Kastrup? Danske glas er en helt speciel og meget folkelig ting, modsat udenlandske glas, som var forbeholdt fortidens rige overklasse. Dette fortæller jeg gerne meget mere om i butikken.

Har du arvet en glassamling fra dine bedsteforældre, og har tidens tand fået antallet til at svinde ind? Har opvaskemaskinen givet glaspest? Måske vil du starte en ny og moderne samling eller noget helt tredje. Uanset hvad er udvalget stort i min lille butik, og du skal endelig komme forbi for at lade dig friste.

Min forretning slog dørene op i december 2016, men min interesse for antikviteter går længere tilbage. Jeg begyndte allerede som ganske ung at komme på loppemarkederne rundt om i København, og jeg fik øjnene op for ”det hvide guld” – bedre kendt som porcelæn. Især det klassiske musselmalede fra Royal Copenhagen fangede min interesse og er den dag i dag blandt mine store passioner. Dét og flere andre stel pryder min butik, så kom ind forbi og få masser af inspiration til dit hjem. 

Med venlig Hilsen Kristian Harsted-Simonsen

Om os

Harsted Antik, Store Kongensgade 94 1264 København K
Bank: Merkur Andelskasse
Reg.nr.8401
Konto.nr.1276619
CVR:38013122

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 11:00 – 17:30
Onsdag: 11:00 – 17:30
Torsdag: 11:00 – 17:30
Fredag: 11:00 – 17:30
Lørdag: 11:00 – 15:00
Søndag: Lukket


Betaling

  • MobilePay
  • Dankort
  • Mastercard
  • Visa